Results 1 to 3 of 3

Thread: OpenGL Not Working on ATI Radeon HD 5870

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    126
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default OpenGL Not Working on ATI Radeon HD 5870

    None of the OpenGL plugins for any of my emulators will load any game I've tried.

    I can only assume this is an issue with my GFX card.

    I've tried updating the drivers, but I dunno what else to do.

    Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3,731
    Thanks
    194
    Thanked 1,055 Times in 323 Posts
    Blog Entries
    5
    EP Points
    95

    Default

    did you have issues previous to your new graphics card?

    maybe download the penumbra overture demo that runs on opengl as a test

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    126
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I didn't have problems with this card a little while ago. I had to reinstall Windows and my drivers when my boot sector got screwed by Linux, and that's when it started. Not sure if the driver was a newer one or not. Ill try the penumbra demo.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About Us

We are the oldest retro gaming forum on the internet. The goal of our community is the complete preservation of all retro video games. Started in 2001 as EmuParadise Forums, our community has grown over the past 17 years into one of the biggest gaming platforms on the internet.

Social