Page 9 of 10 FirstFirst ... 45678910 LastLast
Results 121 to 135 of 138

Thread: FTP Client or Server problems? Post here. All other threads auto-closed

  1. #121
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere I don't belong to
    Posts
    3,425
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Did you get my Private Message I sent you?
    Have you seen me before?

  2. #122
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Wow, I'm surprised nobody in the entire thread mentioned FileZilla. It's my favorite FTP suite.

    http://filezilla.sourceforge.net/

  3. #123
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Is there a password I need to supply to download files ISO's off this site? I am trying to use FlashFXP, but it it always fials and says I need a password.

    Heres what it does:
    R] Connecting to www.emuparadise.org -> DNS=www.emuparadise.org IP=207.44.214.54 PORT=21 (attempt # 1)
    [R] Connected to www.emuparadise.org
    [R] 220 EmuParadise FTP Server Ready
    [R] USER anonymous
    [R] 331 Password required for anonymous.
    [R] PASS (hidden)
    [R] 530 Login incorrect.



    I just can't get it to work. Any thoughts?

  4. #124
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere I don't belong to
    Posts
    3,425
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Check your other thread about CuteFTP:
    http://forums.emuparadise.org/showthread.php?t=28478
    Have you seen me before?

  5. #125
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ftp help

    My privite ftp site refuses to connect from any computer but the server. Im using guild ftp and no-ip (dial-up connection) on port 21 without a router. The exact message in filezilla is

    Status: Connecting to twelvegauge.serveftp.com ...
    Error: Unable to connect!
    Status: Waiting to retry... (5 retries left)
    Status: Connecting to twelvegauge.serveftp.com ...

    what to do?

  6. #126
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere I don't belong to
    Posts
    3,425
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    You have dial-up, so your IP changes every time you connect, so your no-ip address most likely points to wrong IP. For changing IP address, I'd suggest dyndns.org. As the name says, it is dynamic DNS provider and you can download a little software to your computer that automatically updates the new IP address to the DNS entry.

    I think that is the problem.
    Have you seen me before?

  7. #127
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i downloaded a program from no-ip's site that (i think) checks the current ip address and uses that one. when i open the program the ip address it displays is the same as the one I get when I check my ip in guild ftp.

  8. #128
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    my father just told me on the way home form shcool (where i was testing) that he had shutdown guild ftp and the no-ip program. He has no idea when so I dont know if this was the problem or not...

    Can someone test it for me?

    ftp://twelvegauge.serveftp.com

    user:temp
    pass:temp

  9. #129
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere I don't belong to
    Posts
    3,425
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Works here
    Have you seen me before?

  10. #130
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ah, cool

    Thanks for your help man

  11. #131
    Join Date
    May 2005
    Location
    Ottawa
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default FTP Help

    I'm new to using FTP...meaning I've never used it ever before. I downloaded both SmartFTP and CuteFTP, but I don't know how to use either of them. I'd like to download the Chrono Chross PSX Iso, but need assistance with this. Can anyone help please?

  12. #132
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Inside of a Final Fantasy NES cartridge...
    Posts
    8,156
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 8 Posts
    EP Points
    10

    Default

    You're trying to download Chrono Cross from EmuParadise aren't you?
    Well, you can't use an FTP client to download from Emuparadise anymore.

    That's how it used to be done--I remember about 2 years ago getting Mega Man X5 from here using SmartFTP.

    But now, you have to use your browser and download them the way you normally download from other sites.
    I don't think you can even use download managers, like DAP, to download roms and ISO's from here anymore either.

    I know that you could use download managers in the past, since I used DAP to get some roms from here. But that was a long time ago too.

    But I know you can download Chrono Cross using your browser.

  13. #133
    Join Date
    May 2005
    Location
    Ottawa
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default RE: Chrono Cross / FTP HELP

    I downloaded the ROM, started it up, it goes through the opening music, I enter the start button to start a new game, I turn off vibration, then I get a blank screen. What am I doing wrong?

  14. #134
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Fantasy Dreamland
    Posts
    1,655
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Kora
    What am I doing wrong?
    Well you're asking in a wrong section
    It should be in "Everything Emulation".

    As for your question. I suspect that the CD image may be
    corrupted. If you're playing it in ePSXe 1.5.2 from CD-ROM or
    as ISO from virtual drive everything should be fine.
    I get my copy from my friend's original version and I get through the
    entire game without single problem.

    I have even posted memcard savestate to this game in "Everything Emulation" forum with "New Game+" and "Continue+" option
    Last edited by MegaVolt; 13th-May-2005 at 13:11.


  15. #135
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Limbo
    Posts
    3,706
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    EP Points
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Kora
    I downloaded the ROM, started it up, it goes through the opening music, I enter the start button to start a new game, I turn off vibration, then I get a blank screen. What am I doing wrong?
    This should do it:
    http://forums.emuparadise.org/showpo...64&postcount=8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About Us

We are the oldest retro gaming forum on the internet. The goal of our community is the complete preservation of all retro video games. Started in 2001 as EmuParadise Forums, our community has grown over the past 18 years into one of the biggest gaming platforms on the internet.

Social