Page 6 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 76 to 90 of 138

Thread: FTP Client or Server problems? Post here. All other threads auto-closed

  1. #76
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    2,450
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EDIT #3
    ok, never mind that, but I can't put my domain onine after I disconnected on Serve-U!
    Last edited by ((KvN)); 8th-February-2004 at 20:10.

  2. #77
    Ace Guest

    Default

    Originally posted by Mike
    Can someone explain to me what ftp is please?
    FTP = file transfer protocol, if you really want to know what it is then advice you read http://www.geektools.com/rfc/rfc959.txt but that's quite technical though.

  3. #78
    E.M.S. Monkey Guest

    Default

    I've been having problems downloading the psx isos. IE doesn't work and neither does SmartFTP. Is it a problem with the links? I see the address as something like ftp://206.152.242.121/%20%20%20%20%2...blahblah/file. I tried connecting to every possible combination of the address (cutting off at each /) and none worked.

  4. #79
    Ace Guest

    Default

    STATUS:> Getting listing "/"...
    STATUS:> Connecting to ftp server 206.152.242.121:21 (ip = 206.152.242.121)...
    ERROR:> Can't connect to remote server. Socket error = #10060.
    STATUS:> Waiting 30 seconds...

    I also tried pinging that address, but it times-out, so no it's not you it's the FTP server.

  5. #80
    EmuDimension Guest

    Default

    Ok, are server FTP programs better than cilent FTP programs? Whats the difference? I heard that I have to leave my computer on to keep the servers going, is this true?

  6. #81
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,501
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    A server is "different" not better than a client. Imagine a game of UT.
    One person serves. Sometimes they run a listen server and they also play but for the big servers they don't. All the rest are clients. They connect to the server. However the clients don't connect to one another.

    You can use a client to put stuff on a server, however the server can't put anything anywhere. It just acts as a server.

    You'll want a client if you want to download from other people. And a server if you want others to download off you.

  7. #82
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    In A Place
    Posts
    273
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok, when guildftp tells me my ip address, i get 168.192.0.1 i know this sin't right, so i go to whatismyip.com and got a much more realistic ip. but how do i make guildftp use this ip, instead of the other one. i am using internet connection sharing, on another pc, if that makes a differnece.
    Sabator=The Guy Yo Momma Act Like She Don't Know
    <img src="http://www.emuparadise.org/vbulletin/attachment.php?postid=234920" alt="ANGST!"

    Duh...I'm Crabator!

    Do not accept imitations such as this delicious fool. there is only one true Sabator!

  8. #83
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    In A Place
    Posts
    273
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    its ok. i found the button that asks for a custom IP. can someone test my ftp? btw, i used ntfs to split my hard drives, so i'm hosting my entire (D) drive. there is nothing on there like credit card numbers, or anything else, that drive is just for my programs and stuff. btw, check out the kazaa folder, you're bound to find something in there.

    82.40.124.102
    login:USING NEW SYSTEM
    PassEE BELOW
    Last edited by Dark Sabator; 18th-March-2004 at 17:14.
    Sabator=The Guy Yo Momma Act Like She Don't Know
    <img src="http://www.emuparadise.org/vbulletin/attachment.php?postid=234920" alt="ANGST!"

    Duh...I'm Crabator!

    Do not accept imitations such as this delicious fool. there is only one true Sabator!

  9. #84
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Indiana, United States
    Posts
    26,474
    Thanks
    61
    Thanked 221 Times in 99 Posts
    EP Points
    75

    Default

    Doesn't accept the password...

  10. #85
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    In A Place
    Posts
    273
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    son of a bitch...ok, well, i have a new system. PM me to request your own username and password.

    EDIT: oh, and, erm, enable passive mode...
    Last edited by Dark Sabator; 18th-March-2004 at 17:13.
    Sabator=The Guy Yo Momma Act Like She Don't Know
    <img src="http://www.emuparadise.org/vbulletin/attachment.php?postid=234920" alt="ANGST!"

    Duh...I'm Crabator!

    Do not accept imitations such as this delicious fool. there is only one true Sabator!

  11. #86
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    My dorm usually
    Posts
    1,846
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    EP Points
    5

    Default

    ok, im a complete n00b when it comes ftp's, but i just got 1 up! the only thing is, how do i type the stuff in my IE browser to see it. is it ftp://(ipnumberhere) ?

  12. #87
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3,519
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    EP Points
    5

    Default

    Originally posted by artist088
    ok, im a complete n00b when it comes ftp's, but i just got 1 up! the only thing is, how do i type the stuff in my IE browser to see it. is it ftp://(ipnumberhere) ?
    Its ftp://[username:password]@[address]

  13. #88
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Canada
    Posts
    2,402
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Originally posted by sabator
    ok, when guildftp tells me my ip address, i get 168.192.0.1 i know this sin't right, so i go to whatismyip.com and got a much more realistic ip. but how do i make guildftp use this ip, instead of the other one. i am using internet connection sharing, on another pc, if that makes a differnece.
    If you're on a router, get your WAN IP address. Add that as your custom IP. Also, open some ports and put them as your normal ports and passive ports.

  14. #89
    CapnHulk Guest

    Default UGH!!

    I have cuteftp and have been trying to DL the Suikoden ISO for ages. Anyways, I connect to 208.37.28.56 with the Username Soldat and the password rocktehep. Then the login box comes up again telling me the password is wrong. I copied it exactly, is it mistyped on the page? or has it changed? Im at a loss here, thanks for the help.

  15. #90
    Jaguar Guest

    Default

    i was trying to download harvest moon back to nature with cuteFTP. i went to the download page here on ep, then i copied the shortcut and pasted it in the "connect to URL" box on cute ftp. i got the error on all 30 attempts, i have the 30th attempt below.


    STATUS:> ============== Attempt #30 ==============
    COMMAN> USER anonymous
    331 Password required for anonymous.
    COMMAN> PASS *****
    530 User anonymous cannot log in.
    ERROR:> Not logged in.
    ERROR:> Can't login. Disconnecting...

    i have downloaded one other game from EP in this way.

    also, if anyone knows where i can get a cuteftp tutorial that is for 6.0. the one here is 4.0 and i think the settings have changed. i dont see the screens it shows on the tutorial.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About Us

We are the oldest retro gaming forum on the internet. The goal of our community is the complete preservation of all retro video games. Started in 2001 as EmuParadise Forums, our community has grown over the past 18 years into one of the biggest gaming platforms on the internet.

Social