Page 7 of 51 FirstFirst ... 2345678910111217 ... LastLast
Results 91 to 105 of 755

Thread: Post your Computer Specs here

  1. #91
    Bleakvoid Guest

    Exclamation Computer Showoffs Unite!

    So...everybody have a good weekend? Ready to brag about your computer from/after work or school? <i>Let's get it on!</i>

    So yeah...specs...I'lll start with my AMD.

    Power supply: CompUSA 350w
    Motherboard: Actually, I'm not sure.
    CPU: AMD Athlon XP 2400+
    Memory: 256 mb PC2100
    Video: Asylum GeForce FX 5600 ultra w/ 128 mb VRAM

    IDE1.m: 4gb for WinME/freenix boot
    IDE1.s: 13gb for progs.
    IDE2.m: Memorex 40x CD-ROM drive. Nothing special.
    IDE2.s: Samsung 52x24x52x CD-RW w/ 8mb cache
    -RAID1 for media
    RAID1.1: 200 gb
    RAID1.2: 100 gb
    RAID1.3: 40 gb
    RAID1.4: 60 gb
    -RAID2 for more media and/or more progs
    RAID2.1: open
    RAID2.2: open
    RAID2.3: open
    RAID2.4: open

    Yes, I can fit 10 hard drives into one mid-tower case. Right now I am undergoing preparations to overclock the CPU, but I need my new fans. Now let's watch the sparks fly!

  2. #92
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3,562
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    EP Points
    5

    Default

    Why didnt you just post this in the Computer Specs thread?

    http://www.emuparadise.org/vbulletin...ighlight=Specs

  3. #93
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    3,479
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Probably because that thread is burried, and hasn't been replied to in a month...

  4. #94
    Ace Guest

    Default

    Merged the threads .

  5. #95
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    407
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I haven't posted my specs yet so here goes:

    Main computer:
    Motherboard: shuttle ak32a
    Processor: 1800xp Revision b
    CPU Fan: Volcano 7+
    Memory: 2: 256mb pc133
    video: Ati 9500 pro
    Case: full tower blue
    cdrw: lite-on 52x32x52
    H 40gig seagate 8mb cache
    OS: xp pro
    Lan: 10/100 3com
    monitor: 17inch viewable Packard bell

    backup computer

    Motherboard: ECS *forgot the model number, but it's also a ddr/sdram motherboard*

    Processor: Duron 1.1ghz
    cpu fan: amd 2400xp retail fan: Was laying around at shop so I asked if I can have it.
    memory: 256mb pc133
    Graphics: geforce256 creative anihilator
    CDRW: Smart and Friendly 4x12x2
    sound: onboard
    Lan: 10/100mb onboard
    OS: xp pro
    HD's: main: 8gb second: 10gb
    Monitor: 15inch viewable Packard Bell

    Server/Router/Firewall
    Motherboard: Dell xp333
    Processor: PII 333mhz
    Memory:68mb
    graphics: riva128 zx 8mb agp
    H 8gb
    OS: Linux-freesco distribution
    Internet: 1.5mb download/128kbps upload


    Graphics, and 3D polygons don't make great games, story-lines do!!



    Grantu2

  6. #96
    Sephiroth Guest

    Default

    it seems I'm the only one with a Dual Processor system :\ that means I can't brag...(cant really compare 1vs2 cpus...) errr.. well here are my specs took me a long while to OC my Athlons to that much. The rig really sucks compared to uniprocessor gamming rigs, probally cuz o the single channel ram and 4xagp, dont b fooled by the magicial *2* cpus... i really only use both cpus at once when running rC5 and some 3d rendering apps, sides that the secound CPU works like HT tech, only better.

    Dual Athlon XP (throughbred B core) 2,400mhz (swiftech liquid cooling) 266mhz FSB
    MSI K7D MASTER-L Mainboard
    3GB Registered PC2100 RAM
    Geforce 3 (285mhz Core clock, 550mhz Ram Clock)
    10/100 Intel integrated LAN
    10/100/1000 Intel PCI-X 66 card
    AOpen AW850 PCI Sound (C-media chip, unknown model, supports Directx 8 features)
    RAID 0 120GB SATA150 drives
    Dual Channel Serial ATA PCI-X 66 Card(this cost me more than my cpus,$200)
    52x NEC CD-ROM/4x DVD burner
    100mb IOMEGA Zip

    though.. in sandra2k4.. WATCHOUT p4:
    certified Pentium Benchmark killer at large
    my memory bench scores SUK! I get about 1.7GBps and thats only after 30minuites of chipset/memory tweaking scores that low just make me wana

    *sorry, there is ONE person who posted with Dual Pentiums @ 233mhz... looking @ nearly 100 posts isnt fun...

  7. #97
    Bleakvoid Guest

    Default

    i <i>used</i> to have a quad athlon system. Its in the garage now...it had 64mb of pc2100...it was alright, i guess...my new ones better

  8. #98
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    407
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sephiroth: I read up on the K7D when it came out and I thought it only handled single xp support? It can only do dual smp on amd's mp not amd xp cpu? If your trying to do dual xp then only one cpu is really being used.


    Graphics, and 3D polygons don't make great games, story-lines do!!



    Grantu2

  9. #99
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,501
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    If you use Dual CPUS you have to go for Opterons as they can nearly achieve the magic "2x" performance. (Gotta love Hypertransport).

  10. #100
    Sephiroth Guest

    Default

    Bios revisions of 1.43B(might b 1.44B too)+ 1.3 only support Dual opteration Durons, mine perfectly supports Dual XP's, though Bios revision 1.1 and 1.0 even 1.2 dont support Dual Xp's dont know y. there was another K7D MASTER-L mainbord (it was green colored, mines red) mabye I have revision 1.1 of the board, but probally not, I think there was only rev 1.0 but I'm not gona turn the comp off and look (crunching important data right now)

    Dual opterons and 2x increase? Ohh I know I think they still get pretty high though (like 1.79-1.86 scalling,) I might b wrong on the scaling part, I rember reading a thread abt dual opterons, but that was 4 months ago.. my Dual Athlons scale much worse, like 1.37 or 1.6 if im lucky

  11. #101
    Bleakvoid Guest

    Default

    yes...we cant turn our comps off when theyre crunching that all-important data....all data is is ones and zeros

  12. #102
    Bleakvoid Guest

    Default

    my quad athlon used to get something like 3.2 scaling...a little less when OC'ed

  13. #103
    Sephiroth Guest

    Default

    wow Bleakvoid that must be a 'one of a kind' system, quad athlons.
    AMD never made Athlons Quad SMP compatible, the only cpu that is certified for configurations beyond 2cpus is the opteron.
    though, prove me wrong, lets see some pics of that beast!

  14. #104
    Bleakvoid Guest

    Default

    i have the board somewhere...but ill show you a pic of the garage its in. I need webspace first. shite. I HATE MY COMPUTER!!!!!

  15. #105
    Sephiroth Guest

    Default

    not that biga deal. at least you dont have to upgrade quad Pentium III Xeon processors, a single 933mhz Xeon with 2mb cache costs $4000

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About Us

We are the oldest retro gaming forum on the internet. The goal of our community is the complete preservation of all retro video games. Started in 2001 as EmuParadise Forums, our community has grown over the past 18 years into one of the biggest gaming platforms on the internet.

Social