Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: [Mod] Bleach - Dark Souls (U) [patch](it can save and load)*

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Wink [Mod] Bleach - Dark Souls (U) [patch](it can save and load)*



    i didn't see a patched version here so i thought i'd upload it.

    i did some arm7 fixing, but i have no idea what the donor was, so i thought i better upload it, in case i delete it from my card or something. it saves and loads, i tested it out on my acekard 2i.

    NOTE: you MUST use the patch button. if you just start the game up normally, it will say your file is corrupt and all that jazz, but if you press the patch button, which is X on the acekard 2i, it will work

    Download Links:
    Links are hidden from guests. Please register to be able to view these links.
    Last edited by lizard81288; 15th-February-2012 at 05:56.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to lizard81288 For This Useful Post:


  3. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    on my r4 i can't even start the game it says "Can't load save file please reinsert the game" and if i do some how fix that what is the patch button for ds

  4. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Thats why you have to hold the patch button, otherwise it will say it cannot load your save, ect. Try holding down buttons while it is loading. The words, loading, should change colors.

  5. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    510
    Thanks
    558
    Thanked 158 Times in 20 Posts

    EP Points
    75

    Default

    Thanks Mate

  6. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you.

  7. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mr lizard81228 ...

    does it work on DesMuMe or DS Emulator..

    if it does...

    when shall i hold the button x or shalli hold another button?? -__-

  8. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Quote Originally Posted by xristoper_zero View Post
    mr lizard81228 ...

    does it work on DesMuMe or DS Emulator..

    if it does...

    when shall i hold the button x or shalli hold another button?? -__-
    It should just work, even a clean version should run on those 2. The fix is just for the card.

  9. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default bleach dark souls

    I KEEEP GETTING ..."the save data could not be accessed... .PLz turn off the power and reinsert the DS Card..


    Should i Preess Button X
    while it is loading..


    im pressing it but nothing happens

    sorry im quite new to DesMuME
    Attached Images

  10. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Quote Originally Posted by xristoper_zero View Post
    I KEEEP GETTING ..."the save data could not be accessed... .PLz turn off the power and reinsert the DS Card..


    Should i Preess Button X
    while it is loading..


    im pressing it but nothing happens

    sorry im quite new to DesMuME
    Try holding it while it is loading, so open the game, and then hold it. Also, did you try a clean version of the game? DesMuME should have save stats, so even if you can't normally save, you can just use save states.

  11. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    where can i find the clean version??


    i've tried holding it while it is loading but it still says could not access etc.

    o.O

  12. #11
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Quote Originally Posted by xristoper_zero View Post
    where can i find the clean version??


    i've tried holding it while it is loading but it still says could not access etc.

    o.O
    The main site should have it.

    http://www.emuparadise.me/

  13. #12
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Bleach

    Will this also work with R4 Wood?

  14. #13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Quote Originally Posted by NightmareTeddy View Post
    Will this also work with R4 Wood?
    It should.

  15. #14
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Well iv put it onto my R4 card and i keep getting the message everyone else did iv held the patch button ( x ) and iv also tied all the other buttons and nothing works :/

  16. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,839
    Thanks
    45
    Thanked 79 Times in 30 Posts

    EP Points
    45

    Default

    Maybe R4 cards can't play it? I know it works on the Acekard 2i though

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •